STRIKE HOLD MALAYSIA DISTRIBUTOR

ARUS TENANG ENTERPRISE SDN BHD
( STRIKE HOLD MALAYSIA / INTERNATIONAL DEALER)
No.105 , Jln.Pelanduk 4,Tmn.Suntex,Batu 9,50600 Cheras,Kuala Lumpur,Malaysia.
Contact : 013-5044036 ( Whatsapp ) / 017-9717533 (SMS)

Testimonials

Quotes " Amat berkesan untuk melindungi komponen senjata ringan dan komponen kenderaan seperti pully , radiator , nut , bolt dan stater motor. Bahagian yang disembur dengan Strike Hold masih berminyak walaupun digunakan dan dijemur selama 2 minggu di bawah matahari.Ia memang hebat .....!!! " 92 DEPOT KENDERAAN PUSAT Quotes
Mejar .Shaari Idris
Bahan Senggara Untuk Senjata ,Kenderaan dan Mesin Tentera Darat

Quotes " Minyak pelicin yang tahan lama , karat dan pasir di permukaan senjata mudah dicuci tanpa perlu digosok. Ia tidak melekit , jimat tenaga dan kos pengendalian senjata. Strike Hold boleh digunakan untuk semua jenis senjata dan semua permukaan senjata dapat dibersihkan. Saya syorkan Strike Hold untuk penjagaan maksima yang lama tanpa perlu membuat cucian selalu " (Bhg.Keselamatan APMM) Quotes
BM (M) . Jefri Shamsudin
Kebaikan Strike Hold Untuk Senjata

Quotes " Kilang kami dapat menjimatkan kos penyelenggaraan mesin moulding. Dahulunya kami perlu membeli bahan berlainan untuk tujuan yang berlainan. Kini tujuan untuk mencuci lebihan plastik dan sebagai anti karat pada pada permukaan moulding hanya dengan menggunakan Strike Hold sahaja..Thank you , Mr.Wan "....Shah Alam , Selangor Quotes
Chanky Wong
Mah Sing Plastic Indutries

Quotes " Hp SAMSUNG saya dulunya jatuh dlm air. saya cuba nak gi repair tapi ejen kata , motherboard dh rosak. saya cuba jemur tgh panas hp tu , tpi tetap xblh on. setelah 3 tahun peristiwa tu , saya diperkenal STRIKE HOLD , saya cuba la sembur pada motherbaord hp tu , biar dlm 10 minit saya cuba on , hp saya hidup balik.sampai sekarang dok guna.hebat betul laa....nasib baik saya buang hp tu" Quotes
Zarul Iskandar
014-5129258

Quotes " Saya ni kontraktor. saya pakai Toyota HILUX 4X4 Diesel. Bila dah guna Strike Hold dlm minyak silinder , silinder saya lambat cair. Diesel pun jimat. Enjim makin senyap. Bagus la produk ni sebab guna sikit je , tapi kesan tu tahan lama " Quotes
Abg.Kob
JUBLI BINA SDN.BHD

Quotes " Motor saya jadi lebih laju drp biasa. Saya guna 125 z , fuhhh memang power. Race asyik menang je. Bunyi ekzos plak makin sedap. Dashyat beb!!!! ".... BUDAK PAHANG , FELDA JENDERAK SELATAN Quotes
Mat.Rempit Forever
Motor Jadi Pick Up

Quotes " Wow its very good maaa..I guna Strike Hold ni dalam minyak itam keta Honda Civic Ferrio. Enjin laju , licin dan minyak kecik hampir 50 %. I guna dlm minyak gear , hasilnya shift gear tu smooth je. Terminal bateri plak xde karbon. Kalu tak percaye , call I di talian 012-239 7065" Quotes
Uncle Diey

Quotes " Pelik dan ajaib , itu je yang saya boleh kata. Saya sembur pada spark plug motor saya , lepas tu saya lempar plug tu dalam air , lepas tu saya kutip balik dan pasang pada motor saya , motor tu boleh start dengan mudah je. Guna dalam minyak hitam , motor saya jadi laju , minyak pun kecik " Quotes
Ustaz.Saleh
017-9266517

Quotes " Saya guna anti rust ni dalam enjin kereta saya. jenis Honda Civic Beetle. Usia kereta ni dah 25 tahun. Masa sembur dalam enjin , kereta saya keluar asap merah bila tekan minyak. Saya sembur pada plug dan terminal bateri , hasilnya kereta saya dah mudah nak start dan tak semput lagi, macam kereta baru rasanya ".....PASIR MAS , KELANTAN Quotes
Hj.Wan Abd.Rahman
013-5302053

Quotes " Produk ini amat sesuai untuk kegunaan syarikat kami bagi kerja penyelenggaraan bagunan dan kegunaan am . Semoga kita dapat bekerjasama" Quotes
Ir.Nurliana Amran
Perangsang Jati Sdn.Bhd